Khamis, 10 November 2011

KL tak menjerit~

assalamualaikum~
dan salam 1 Malaysia!
aisemennn..mode baca berita la plak! ahawww!

raya korang camna?
aku? hanya musafir di KL with cutie mutiee gugurlsss... cik eira berapi n cik shikin gojes...
kitoranggg sangaatttttt laaaaaaaa...BLUR!! yes BLUR pabila beraya di perantauan! cehhh..bajet overseas! ahaww lagi! nasib baik la ada kawan yang sudi ajak beraya kat rumah~ huhu...boleh gak makan free! opss..makan rendang ketupat, kuah sate..bla.blaaa..sampai besok kenyang! huhu

so, conclusion nyaaa..KL langsung tak menjerit BRUTAL macam salu kalau time cuti! lenganggggggggggg...ibarat angin sepoi-sepoi bahasa gitu!


then yesterday~ aku participate in KOREAN speech COntest di KOrean PLaza kat area jalan P.ramlee..round KL la~ huhu..
dah buat terbaik! dah hafal! dah belakon tahap gedix geli 1 badan...tapi apa boleh buat.tak menang! huhu..dengan kekalahan itu...aku balas dendam! wooopppsss! bukan kat juara ye! kat makanan2 korea yang disediakan! karipap, bihun goreng kat sebelah tak pandang dah!

meleleh air mata tatkala ternampak korean food febret aku! + meleleh air mata sbab kalah! kekekeke!




apa lagiii..aku hameekkk makanan dengan kadar yang agak gelojoh mngikut kehendak emosi yang tidak stabil~ amekk bulgogi, japchae dan kimchi banyak2!!! huhuhu..asal kenyang~ huhu

tapi apa2 pon..thanx to kawan2 yang comel2 aku yang sering bg support~ mmg la kecewa..tapi nak buat macamna~ thnx la coz support aku giler2 punya! tharu!!!! sayanggggg korang (cherry, ina, ira, kieping,yangyang sunbae!) and also to sonsaengnim yang sgt mharapkan aku menang! huhu..sobss..sobbsss...미안합니다 선생님! (cehhh...macam la sonsaengnim nak baca blog aku plak! kekeek)

sebelum berpisah~ uik?? hehehe
ni video cakoi baru aku buat..kalau nak tengok..tengok jek..kalo tak suka...pa boleh buattt..eheheheeh...
cayanggg..... video nih just suka suka and + sronok jek dalam keboringan dan kejakunan menyambut raya haji di Kuala LUmpur~

2 ulasan:

  1. hehehe..boleh jak..tp jd ckgu x btauliah la gk klak..huhuhu

    BalasPadam