Isnin, 5 Disember 2011

nak jadi COOL?~ apa susah! tiru aku~ lalalala~

assalamualaikumm!!
pa habaq suma!! uitt?? apasal tetiba cakap utara nih! awww...


heee...
korang pernah try nak jadi cool tak?
apa itu cool? bukan sejuk pastu ambik selimut membuta 25 jam..bukan juga gula-gula cool mint yang sejuk di mulut, bukan juga kumpulan cool yang femes sekitar 90an dulu..ok! dah dah la merapu! 


ala..COOL...kalo lelaki nampak macho..kalo gegurl macam i..nampak cool la..adoi!!! paham-paham sendiri sudah..kalo tak paham gak.. g terjun bangunan nuh! nyusahkan jek! uik? ayat kejam! mungkin sebab ngah lapar kot time buat entri nih! ehekk..cakoiiii!!!








ok...memang aku try nak jadi cool..hensem dan bergaya.erk?? i gegurl bukan hensem! tapi omeyyy!! ahaxx


cara-cara yang aku cuba utk jadi COOL :
-- pakai baju rock rock + brutal sikit.. tapi 5 hari jek bertahan
-- lawan macam WWF ngan adik-adik aku..
-- makan chewing gum ngan muka riak...
-- buat-buat cool time serangga hinggap kat kepala waktu di khalayak ramai~ tapi!!! dalam hati..x siapa yang tahu!
--tunggu bus sambil nyanyi kuat2 macam aku sorang jek kat situ
--sekeh-sekeh kepala dahi adik aku time dia ngah buat kerja sekolah
--nyanyi kuat dalam bilik time roomate aku ngah tension buat assigment..
-- tengok cermin..pastu cakap kuat-kuat camni "YA ALLAH!!! CUTE gileerrr muka aku!!!"








dan?erkkk..banyakk lagi..hahahaha..
so COOL x aku???
amaigaddd!! sila muntah~


TAPI SEKARANG AKU RASA AKU DAH TAK PERLU JADI COOL..SEBAB AKU PERLU JADI DIRI AKU SENDIRI~ heheheheeh


sebelum tu..nak share la cover terbaru aku..*bajet femes!!
hahaha..aku dedicate lagu ni khas utk my beloved gurlssss!!!
RUBY, YEYEN,LAYNEE, IRA,INA,EBY, WANI dan NINI...


sila ttup telinga~ ahaxxxx

3 ulasan:

  1. pehhh artis korea...!!!nak signnnnnn

    BalasPadam
  2. cik berapiiiiiiii...awwww tharu i!!

    BalasPadam
  3. wooowww~~~ sedap nyer suara!! nk sign gak!!

    BalasPadam