Isnin, 26 Mac 2012

BIGBANG BLUE..!!! nak dengar versi bigBONG??

assalamualaikum!!!


rindu aku tak!! rindu??huk eleh..tipu jek korang ek! maklumla blog x femes sape la sudi..awww!! tetiba lak emo! ahax..


ok..dah berbulan jugak aku meng'anak'tirikan blog nih..sorry ek..tak skodeng korang gak..erks!! skodeng BLOG korang k..tamo lebih2..ehek! insyaAllah akan lebih giat n aktif pasni!


nak share COVER bigbang BLUE versi bigbong aku..ahax! nak join contest tu..tapi segan tahap nak kena pijak lak! ahax!!



taktau BIGBANG tu sape?halamaakkk....!! buah ati aku tu! awwww....






layannnnn...!!! boleh join contest BIGBANG x??ehek!! pangggg gigi aku!! due date 29mac ni baru gedik2 nak tanya!! ahaxx



3 ulasan:

  1. memang ramai yg rindu...nasib baik dah ada entry.. hehehe

    BalasPadam
  2. amboiiiii...ni mimi nyanyi ke?..nice...

    BalasPadam